Oranjevereniging

Oranjevereniging organiseert elk jaar weer een leuk en origineel feest!
Voorzitter:
Gerald Mulder
Secretaris:
Erwin Hemme
Penningmeester:
Martine van Oosterom
Lid:
Janet Dusseljee
Lid:
René de Vries
Lid:
Henk Brinkers
Lid:
Debbie Ruiter
Lid:
Tessa Kessab-Hemel
Lid:
Berdien Steenbergen-Hulshoff

Doel

Activiteiten

Lid worden?

Contact

Een vereniging heeft leden. En deze leden betalen jaarlijks een contributie. Van deze contributie en uit sponsoring probeert de Oranjevereniging elk jaar weer een leuk en origineel feest te organiseren. En dat kost veel tijd, we willen toch elk jaar andere dingen kunnen laten zien. Tot nu toe is dat steeds gelukt, maar elk idee is natuurlijk welkom.

  • Als Koningsdag achter de rug is dan beginnen we alweer met ideeën voor het volgende jaar. Van het programma samenstellen tot aan het programmaboekje volledig drukklaar digitaal afleveren bij de drukkerij en alles wat daar nog tussen zit. Er is zo weer een jaar voorbij.
  • Ook wordt elk jaar in november door de Oranjevereniging het Sinterklaasfeest georganiseerd. Een echt kinderfeest met veel kinderen en prachtige cadeaus. Tot de 2e week van november is opgave van uw
    (klein)kind mogelijk.

Wilt u lid worden van de Oranjevereniging Zuidbarge en omstreken dan kunt u dit doorgeven via de website van de oranjevereniging of u stuurt een e-mail naar ovzuidbarge@gmail.com dan wordt u het inschrijfformulier toegemaild. 

Voor aanvullende informatie en/of vragen kunt u altijd contact opnemen met het bestuur. Een mail naar ovzuidbarge@gmail.com kan natuurlijk ook.