Bestuur

Voorzitter(s) Gerald Mulder
Secretaris Erwin Hemme
Penningmeester Martine van Oosterom
Leden Ilse Lotterman

Janet Dusseljee

René de Vries

Henk Brinkers

Debbie Ruiter


Doel
Een verenging heeft leden. En deze leden betalen jaarlijks een contributie. Van deze contributie en uit sponsoring probeert de Oranjevereniging elk jaar weer een leuk en origineel feest te organiseren. En dat kost veel tijd, we willen toch elk jaar andere dingen kunnen laten zien. Tot nu toe is dat steeds gelukt, maar elk idee is natuurlijk welkom.

Activiteiten
– Als Koningsdag achter de rug is dan beginnen we alweer met ideeën voor het volgende jaar. Van het programma samenstellen tot aan het programmaboekje volledig drukklaar digitaal afleveren bij de drukkerij en alles wat daar nog tussen zit. Er is zo weer een jaar voorbij.
– Ook wordt elk jaar in november door de Oranjevereniging het Sinterklaasfeest georganiseerd. Een echt kinderfeest met veel kinderen en prachtige cadeaus. Tot de 2e week van november is opgave van uw ( klein)kind mogelijk.

Lid worden?
Wilt u lid worden van de Oranjevereniging Zuidbarge dan kunt u dit doorgeven aan de penningmeester Martine van Oosterom, Halvemaanweg 2, of u stuurt een e-mail met uw naam, adresgegevens en het aantal gezinsleden naar Erwin Hemme, info@ovzuidbarge.nl.

Contact
Voor aanvullende informatie en/of vragen kunt u altijd contact opnemen met het bestuur. Een mail naar info@ovzuidbarge.nl kan natuurlijk ook.

Website
Klik hier voor de website.