CREA WICHTERS

Nieuwe wind in Zuidbarge!

Zuidbarge is een gezellig dorp met veel activiteiten en verenigingen en daar zijn we trots op!

Het lijkt ons dan ook leuk om met iets nieuws te komen;  iets waar wel degelijk behoefte aan blijkt te bestaan binnen Zuidbarge.

Mogen wij ons aan jullie voorstellen: de groep “Crea Wichters”!

Wij willen ons bezig houden met het organiseren van leuke, hedendaagse creatieve activiteiten of workshops, waarbij we met elkaar uitgedaagd worden om uiteindelijk met iets leuks naar huis te gaan! Denk nou niet “ik heb twee linker handen” dus het is niets voor mij ……; we zullen nog versteld staan van ons eigen kunnen!  Bij iedere activiteit/workshop krijgen we uitleg en hulp van een ‘deskundige’ waardoor we “samen sterk staan” !

Begin mei zijn we voor het eerst als groep van 7 dames bij elkaar geweest en kwamen er leuke ideeën naar voren.  We willen jullie hier alvast in meenemen.

Het is de bedoeling om 1 x per 4 weken op de (2e) woensdagavond (19.30 – 22.00 uur) in het Dorpshuis een gezellige activiteit/workshop te organiseren.  De workshops die we gepland hebben voor dit jaar zijn:

  • 14 september: “Feestelijke hapjes maken/creatief met hapjes”
  • 12 oktober: “Halloween: pompoenen maken”
  • 9 november:   “Leuke krans van alpacawol maken”
  • 14 december: “Een houten paneel beschilderen t.b.v.  de Kerstdagen”

Per maand krijgt men een uitnodiging voor de betreffende workshop (opgave = betalen).

De eerste workshop staat op 14 september gepland. Deze uitnodiging kunnen jullie begin augustus in de bus tegemoet zien.  Reserveer deze datum dus alvast in jullie agenda!

Wij hopen er met elkaar een gezellige maandelijkse woensdagavond van te maken en zijn benieuwd naar jullie reacties! We hopen uiteindelijk met elkaar tot leuke invullingen te komen.

WIJ HEBBEN ER ZIN IN!

De “Crea Wichters”:

Ria Zantingh;  Coby Brinkers;  Rita Jeuring;  Annette Katerbarg;  Riena Ziengs;  Wilma Kuiper en Ankie Hulst