Nieuwe wind in Zuidbarge!

Zuidbarge is een gezellig dorp met veel activiteiten en verenigingen en daar zijn we trots op!

Mogen wij ons aan jullie voorstellen: de groep “Crea Wichter”!

Sinds september 2016 organiseren wij voor de dorpsbewoners  in Zuidbarge leuke, hedendaagse creatieve activiteiten of workshops, waarbij we met elkaar uitgedaagd worden om aan het eind van de avond met iets leuks naar huis te gaan. Denk nou niet “ik heb twee linker handen” dus het is niets voor mij; we zullen nog versteld staan van ons eigen kunnen!  Bij iedere activiteit/workshop krijgen we uitleg en hulp van een ‘deskundige’ waardoor we “samen sterk staan” .

De workshops worden 1 x per 2 maanden op de 2e woensdagavond (19.30 – 22.00 uur) in ons dorpshuis  ’t Hoefijzer georganiseerd.  De dorpsbewoners krijgen hiervoor een uitnodiging in de brievenbus.

Wij hopen er met elkaar gezellige  avonden van te maken en wie weet tot ziens in het dorpshuis!

De “Crea Wichter”:

Ria Zantingh;  Coby Brinkers;  Rita Jeuring;  Annette Katerbarg;  Riena Ziengs;  Wilma Kuiper en Ankie Hulst

——————————————————————————————————————————————————

Barbecue avond op 21 juni 2018

Het seizoen van de Crea Wichter is afgesloten met een gezellige barbecue voor alle deelnemers (van het afgelopen seizoen), verzorgd door Tafel 16 uit Zuidbarge. Het was een frisse avond en daarom werd ervoor gekozen om binnen te zitten. Dit mocht de pret niet drukken; er werd gezellig bijgekletst en af en toe van stoel gewisseld. We hebben heerlijk genoten van het vlees, vers gebakken brood, sausjes en salade. Een prima idee om zo het seizoen af te sluiten! Op naar het nieuwe seizoen met nieuwe ideeën. Heeft u zelf een leuk idee, laat het ons dan weten!