Nieuwe wind in Zuidbarge!

Zuidbarge is een gezellig dorp met veel activiteiten en verenigingen en daar zijn we trots op!

Mogen wij ons aan jullie voorstellen: de groep “Crea Wichter”!

Sinds september 2016 organiseren wij voor de dorpsbewoners  in Zuidbarge leuke, hedendaagse creatieve activiteiten of workshops, waarbij we met elkaar uitgedaagd worden om aan het eind van de avond met iets leuks naar huis te gaan. Denk nou niet “ik heb twee linker handen” dus het is niets voor mij; we zullen nog versteld staan van ons eigen kunnen!  Bij iedere activiteit/workshop krijgen we uitleg en hulp van een ‘deskundige’ waardoor we “samen sterk staan” .

De workshops worden 1 x per 2 maanden op de 2e woensdagavond (19.30 – 22.00 uur) in ons dorpshuis  ’t Hoefijzer georganiseerd.  De dorpsbewoners krijgen hiervoor een uitnodiging in de brievenbus.

Wij hopen er met elkaar gezellige  avonden van te maken en wie weet tot ziens in het dorpshuis!

De “Crea Wichter”:

Ria Zantingh;  Coby Brinkers;  Rita Jeuring;  Annette Katerbarg;  Riena Ziengs;  Wilma Kuiper en Ankie Hulst

——————————————————————————————————————————————————

Workshop Nestplukker maken d.d. 14 maart 2018.

Op woensdag 14 maart jl. hebben we weer een leuke workshop gehad onder begeleiding van Ankie, nl. een nestplukker maken. Het werd een gezellige avond en uiteindelijk ging iedereen met een mooie nestplukker naar huis! Laat het voorjaar maar komen; de vogeltjes zijn er klaar voor 😉 Zie hieronder de foto’s!

          

 

Workshop porselein beschilderen d.d. 10 januari 2018.

Op 10 januari jl. heeft er weer een leuke workshop plaatsgevonden onder begeleiding van Janita (Freubelstudio), nl. porselein beschilderen. Men kon kiezen tussen een etagère, theepot of mok met uitlekbakje. Het werd een gezellige avond, de temperatuur liep behoorlijk op door alle inspanningen, maar uiteindelijk was het resultaat er ook naar!

Zie onderstaande foto’s.

        

Workshop bloementaart d.d. 16 mei 2018

Op woensdag 16 mei jl. hebben we weer een gezellige workshop gehad in ons dorpshuis. Onder begeleiding van Wendy Wright hebben we met elkaar een fleurige bloementaart gemaakt. Zoals altijd werd het weer een gezellige avond!